Livrare si retur

COMANDĂ
Produsul poate fi comandat direct de pe website sau prin comandă directă pe mail. ([email protected]).

PLATĂ
Plata se poate face ramburs, sau prin virament bancar, cu trimiterea confirmării către noi.

LIVRARE

Produsele comandate se livreaza prin:
Servicii de curierat rapid cu timpul de livrare 24-48 ore și 25 lei plată ramburs. În funcție de greutatea coletului, suma percepută pentru transport poate suferi anumite modificări.

Deteriorarea coletelor în timpul transportului
În timpul manipulării şi livrării coletelor, pot interveni situaţii în care integritatea coletelor este afectată.
Vă rugăm să verificaţi integritatea coletului înainte de a accepta şi de a semna pentru primirea lui. În cazul în care observaţi o deteriorare a ambalajului, vă rugăm să solicitaţi agentului să întocmească un proces verbal. Este singura modalitate prin care se pot solicita despăgubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor în timpul transportului.

Reclamaţiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat.

*Termenele de livrare sunt cele declarate și asumate de Curier rapid, respectiv Poșta Română. Termenele curg din momentul confirmării expedierii produselor comandate.

POLITICA DE RETUR

Produsele ce sunt comercializate prin intermediul website-ului www.pacopet.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizată.
Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna și veți primi banii înapoi în următoarele condiții:
Produsele pot fi returnate fără nici un motiv, în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului de către client, prin curier la adresa: Aici trebuie sa primim adresa exacta de la client.
Pentru retur trebuie să trimiteți o hârtie prin care solicitați returul, fără să existe un motiv anume, și totodată să atașați factura și chitanța sau o copie după factură și chitanță, în cazul în care returnați doar o parte din produse.
Taxa aferentă transportului este în sarcina cumpărătorului, banii vor fi returnați în maxim 30 zile calendaristice de la data primirii returului. Banii se vor returna în contul bancar pe care îl pune la dispoziție cumpărătorul sau cum vom conveni de comun acord.
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
Produsul trebuie returnat în maxim 30 zile calendaristice împreună cu documentele atașate. Costurile livrării vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza în cel mult 30 zile calendaristice din ziua returnării la sediu a acestuia. De menționat că se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile inițiale de livrare.
În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, Pacopet își rezervă dreptul de a reține o parte din suma ce urmează a fi returnată în scopul de a readuce produsul în starea inițială – daca este posibil – sau pentru a acoperi diferența rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vândut sub nici o formă, returul poate fi refuzat. În cazul în care clientul preferă reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.
Daca produsul nu mai poate fi vândut sub nici o formă, returul poate fi refuzat. În cazul în care clientul preferă reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

X